Our Services

Convenție transport angajați (Transport muncitori,etc  )

Quadrion Tour satisface nevoile de transport ale societatilor comerciale pentru a transporta angajaţii de la domiciliile lor la locurile de muncă şi retur.
Dispunem de soluții  pentru orice tip de transport persoane în Cluj  având o capacitate de pană la 3000 de persoane pe zii .Personalul este nostru experimentat și foarte bine pregătit va asigura logistica și siguranta pentru ca transportul de persoane să se desfașoare în condiții optime .

 Servicii de transport turistic intern și internațional.

Quadrion Tour Ofera Servicii de transport persoane în scopuri turistice atât la nivel național cât și internațional .Cu Quadrion Tour calatoriți în condiții confortabile și de maximă siguranță oferită de mașinile noastre și de personalul nostru experimentat și foarte bine  calificat.Putem oferii soluții pentru orice tip de transport persoane în scop turistic pentru orice tip de grup avănd la dispoziție microbuze și autobuze ca să satisfacă cererea.

Transport persoane ocazional (Nunți ,Botezuri ,Evenimente speciale , etc.)

Qudrion Tour oferă soluții pentru transportul ocazional de persoane pentru diferite evenimente speciale .Fie că aveți o nunta , un botez ,sau orice ce alt tip de eveniment care necesită transportul de persoane pe o distanta mai mare noi va putem oferii solutia optimă de transport punandu-vă la dispoziție mașinile necesare în funcție de nevoile și capacitățile cerute de  dvs .

Transport ELEVI şi COPII

Efectuăm transport elevi şi copii pe bază de comandă, de la institutul de învăţământ până la obiectivul vizat (piscină, locuri de joacă, Grădina Botanică, etc.) şi retur.

Oferta este valabilă pentru judeţul Cluj, iar preţurile pot suferi modificări în funcţie de numărul de kilometri parcurşi şi de durata închirierii.